MALATYA / YEŞİLYURT - Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

Kapsamlı değerlendirmeler ve bilimsel veriler ışığında, çocuklarımızın iyi olma halini daima önceleyerek titizlikle hazırlanmış bir müfredat

Alan bilgisi, kavramsal ve alana özgü becerileri bir araya getirerek öğrenme süreçlerinde "beceri temelli" öğretim programlarıyla 21. yüzyıla hazırlanan bireyler için:“Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli”

Nasıl ki yaşamın anlamı, varılacak hedef değil, yolculuğun ta kendisi ise… “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli”nde de çocuğun eğitim yolculuğunun sonucu değil, süreci kıymetlendirilecek

Nis

Veli Öğretmen,Veli Okul ilişkilerini güçlendirmekte büyük rol oynayan ve velilerin çocuklarının okul başarı ve davranışları hakkında bilgi edindikleri 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 2. Dönem Veli toplantımız İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Caner GÜLER ve Şube Müdürü Sayın Kemal ALADAĞ ‘ın Katılımları ile yapıldı. Velilerimizin Yoğun ilgi ve katılım sağladığı veli toplantısında öğrencilerimizin genel durumları, Devam Devamsızlıklar ve Başarı değerlendirmesi görüşüldü. Katılımlarından dolayı İlçe Milli eğitim Müdürümüze,Şube Müdürümüze ,öğretmenlerimize ve Velilerimize teşekkür ederiz.